För e-handlare

Pålitliga företag

Flera verktyg

Nöjda kunder

För e-handlare

Pålitliga företag

Flera verktyg

Nöjda kunder

Vanliga Frågor

Vad är Bluri?

Bluri är en tjänst som erbjuder företag olika tjänster och lösningar till e-handlare. Vi på Bluri är en mellanhand som hänvisar till andra företag, vi erbjuder en kostnadsfri tjänst till alla företagare som är intresserade utav vad vi erbjuder. Välj vad ni anser är intressant för just er e-handel och ta sedan kontakt med respektive företag.

Hur fungerar Bluri?

Bluri är en kostnadsfri tjänst till e-handlare, vi på Bluri hänvisar till olika företag som erbjuder diverse lösningar och produkter. När ni besöker ett företag ni är intresserade utav blir ni hänvisade till diverse hemsida. Ni tar därefter kontakt med företaget och slutför era handlingar där nord vpn trial.

Vad kostar Bluri?

Bluri är en helt kostnadsfri tjänst, vi tar inte betalt för något från våra kunder. När våra kunder går från Bluri.se till en annan hemsida så får vi betalt av företaget som vi hänvisar till. Vi har inga dolda avgifter för våra kunder. 

Vad gör Bluri?

Bluri är tjänsten som hänvisar e-handlare till verktyg eller lösningar utan någon kostnad för våra kunder. Vi erbjuder flera olika företag som är testade och rekommenderade av massor av e-handlare världen runt.

Copyright © 2019 Bluri