För e-handlare


Pålitliga företag

Flera verktyg
Nöjda kunder


För e-handlarePålitliga företag

Flera verktyg

Nöjda kunder

Bluri
Bluri


Bluri

Om Oss

Om oss

Tillsammans med min sambo Frida har vi tillsammans skapat Bluri, vi har tidigare drivit egna e-handels butiker och vi väljer nu att dela med oss av verktygen vi använt oss utav. Vi har lagt märkte till att det är svårt och tidskrävande att hitta see dom rätta verktygen, så varför inte göra något åt det?

Vi hoppas att ni är nöjda med vad vi vill dela med oss till er, vi är stolta över vad vi åstadkommit och hoppas du som kund med uppskattar detta!

Philip Hultberg – Grundare av Bluri

Grundare Philip Hultberg

Om Bluri

Bluri är ett Aktiebolag med säte i Råå strax utanför Helsingborg. Vi specialiserar oss på att hitta smarta verktyg och lösningar för e-handlare. Vi har med omsorg valt ut dom bästa verktygen från dom bästa företagen. Vi kommer aldrig chansa med verktyg som inte är testade, då vi inte vill förstöra vårt rykte. Våra kunder och er säkerhet går alltid i första hand och så kommer det alltid att vara. Vi på Bluri säljer inget själva utan vi hänvisar till andra företag som säljer tjänster, vi är med andra ord en affiliate. Vi finns för tillfället endast i Sverige och kommer att expandera till andra länder inom Europa. 

Vad vi står för

Vi på Bluri står för kvalitet och trygghet. Vi som grundat Bluri arbetar inom e-handel dagligen och vi insåg behovet att vi behöver underlätta för e-handlare. 

Vår vision med Bluri

Vi vill skapa bättre tillgänglighet och en långvarig relation med våra kunder. Vårt mål är att expandera inom Europa och hjälpa våra grannläder bli lika bra på e-handel som svenskarna är. Att hjälpa e-handlare har varit i våra tankar länge och nu är det äntligen verklighet.

Kategori
Meny
Bluri

Vi på Bluri hjälper e-handlare att hitta verktyg som kan gynna ditt företag. Allt från marknadsföring till företagslån.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Facebook


Instagram

Copyright © 2019 Bluri