För e-handlare


Pålitliga företag

Flera verktyg
Nöjda kunder


För e-handlarePålitliga företag

Flera verktyg

Nöjda kunder

Bluri
Bluri


Bluri

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på Bluri’s nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, personliga rekommendationer som passar ert företag.

*Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig i enlighet med vår dataskyddspolicy. Våra erbjudanden kan användas så länge kampanjerna är aktiva, detta ser ni i respektive massutskick. Enskilda produkter kan vara exkluderade från erbjudandet.

Nyhetsbrev

Vi erbjuder dig att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du kommer att få information om de ämnen som omfattas av de enskilda nyhetsbreven. Ytterligare upplysningar får du när du registrerar dig för en nyhetsbrev tjänst. Dessutom finns det även servicespecifika nyhetsbrev, som är fasta beståndsdelar i en speciell tjänst view. Vi skickar ut nyhetsbrev en gång i veckan, detta kan avregistreras närsomhelst xn--bsta-bredband-bfb.se/mobilt-bredband-telenor-hallon-tre-och-mer/.  

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du klickar på länken i slutet av nyhetsbrevet som kommer via mail för att avsluta prenumerationen, eller kontakta oss här.

Kategori
Meny
Bluri

Vi på Bluri hjälper e-handlare att hitta verktyg som kan gynna ditt företag. Allt från marknadsföring till företagslån.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Facebook


Instagram

Copyright © 2019 Bluri