För e-handlare

Pålitliga företag

Flera verktyg

Nöjda kunder

För e-handlare

Pålitliga företag

Flera verktyg

Nöjda kunder

Kunder Säger

Man kundomdömme

Väldigt lätt hemsida att navigera på, hittade precis vad jag var ute efter. Är väldigt tacksam att jag slapp leta upp detta själv. All lycka till er!

/Mattias

Kvinna kundomdömme

Skönt att slippa lägga tid och energi på att hitta verktyg, fick mycket inspiration och hittade mer än vad jag letade efter! 

/Eva

Man kundomdömme

Brev rekommenderad att besöka er hemsida via sociala medier, har letat efter digital marknadsföring men inte hittat något tidigare. Efter besökt Bluri så hittade jag vad jag letade efter.

/David

Man kundomdömme

Är relativt ny inom e-handel och vet inte så mycket om vad som erbjuds, hittade massor med verktyg hos er. Kommer absolut använda mig av något från er hemsida.

/Hampus

Man kundomdömme

Blev tipsad av en bekant att besöka bluri och efter jag gjort detta kom det fram mer alternativ än vad jag hade räknat med, har nu börjat se vad jag rankar genom era ranking verktyg, stort tack!

/Bengt

Kvinna kundomdömme

Har ingen e-handel än, såg att ni tipsade om nyckelfärdiga hemsidor vilket jag börjat titta på. Vill starta en hobbyverksamhet så detta alternativet passar mig bra.

/Malin

Kvinna kundomdömme

Har nu börjat med mailutskick efter jag kom in på er hemsida, har aldrig tänkt på det och nu har jag själv börjat med det. Ser fram emot att hitta fler verktyg på Bluri i framtiden!

/Elin

Vill ni lämna ett omdöme till Bluri?

Copyright © 2019 Bluri